Політика конфіденційності

1. Загальні положення

Справжню політику обробки персональних даних складено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних бригади «Улітка»(далі – Оператор).

  1. Ми ставимо своєю найважливішою метою та умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини та громадянина при обробці його персональних даних, у тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.
  2. Ця політика щодо обробки персональних даних (далі — Політика) застосовується до всієї інформації, яку ми можемо отримати про відвідувачів веб-сайту https://ulitka.kharkov.ua/ та нашої сторінки у Facebook https://www.facebook.com/brigada.ulitka/.

2. Основні поняття, які використовуються в Політиці

  1. Автоматизована обробка персональних даних — обробка персональних даних за допомогою обчислювальної техніки;
  2. Блокування персональних даних — тимчасове припинення обробки персональних даних (крім випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);
  3. Веб-сайт — сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ та баз даних, що забезпечують їх доступність у мережі інтернет за мережевою адресою https://ulitka.kharkov.ua/;
  4. Інформаційна система персональних даних — сукупність персональних даних, що містяться в базах даних, і забезпечують їх обробку інформаційних технологій і технічних засобів;
  5. Знеособлення персональних даних — дії, у яких неможливо визначити без використання додаткової інформації належність персональних даних конкретному Користувачеві чи іншому суб’єкту персональних даних;
  6. Обробка персональних даних — будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних;
  7. Оператор — державний орган, муніципальний орган, юридична або фізична особа, які самостійно або спільно з іншими особами організовують та (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються із персональними даними;
  8. Персональні дані — будь-яка інформація, що стосується прямо або опосередковано до певного або визначеного Користувачеві веб-сайту https://ulitka.kharkov.ua/;
  9. Користувач — будь-який відвідувач веб-сайту https://ulitka.kharkov.ua/;
  10. Надання персональних даних — дії, створені задля розкриття персональних даних певному особі чи певному колу осіб;
  11. Поширення персональних даних — будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, у тому числі оприлюднення персональних даних у засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом;
  12. Знищення персональних даних – будь-які дії, внаслідок яких персональні дані знищуються безповоротно з неможливістю подальшого відновлення змісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних та (або) внаслідок яких знищуються матеріальні носії персональних даних.

3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача

  1. Прізвище ім’я по батькові;
  2. Електронна адреса;
  3. Номери телефонів;
  4. Також на сайті відбувається збір та обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів cookie) за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).
  5. Дані за текстом Політики об’єднані загальним поняттям Персональні дані.

4. Цілі обробки персональних даних

  1. Мета обробки персональних даних Користувача — уточнення деталей замовлення.
  2. Знеособлені дані Користувачів, які збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії Користувачів на сайті, покращення якості сайту та його змісту.

5. Правові підстави обробки персональних даних

  1. Оператор обробляє персональні дані Користувача лише у разі їх заповнення та/або відправлення Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті https://ulitka.kharkov.ua/ або на сторінці https://www.facebook.com/brigada.ulitka/. Заповнюючи відповідні форми та/або надсилаючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з цією Політикою.
  2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача у випадку, якщо це дозволено в налаштуваннях браузера Користувача (включено збереження файлів cookie та використання технології JavaScript).

6. Порядок збирання, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

  1. Безпека персональних даних, що обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних та технічних заходів, необхідних для виконання у повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.
  2. Оператор забезпечує збереження персональних даних та вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.
  3. Персональні дані Користувача ніколи, за жодних умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов’язаних із виконанням чинного законодавства.
  4. У разі виявлення неточностей у персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом направлення Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора info@ulitka.kharkov.ua з позначкою «Актуалізація персональних даних».
  5. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може у будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора info@ulitka.kharkov.ua з позначкою «Відгук згоди на обробку персональних даних».

7. Заключні положення

  1. Користувач може отримати будь-які роз’яснення щодо питань, що цікавляться обробкою його персональних даних, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти info@ulitka.kharkov.ua.
  2. У цьому документі буде відображено будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією. Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в Інтернеті за адресою https://ulitka.kharkov.ua/policy/.
Укр   Рус
Будівельна бригада Улітка

Телефонуйте ПН-СБ 09.00 - 19.00

info@ulitka.kharkov.ua